Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είχε ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ ο Αλβανός της Νέας Μανωάδας... Τον είχαμε απελάσει και ξαναγύρισε να ολοκληρώσει το έργο του...

«Μητέρα συγγνώμη, ήρθε το τέλος μας»... σε αυτά τα συγκλονιστικά λόγια συμπυκνώνεται το δράμα που έζησαν η 53χρονη με την 73χρονη μητέρα τη...

4

«Μητέρα συγγνώμη, ήρθε το τέλος μας»... σε αυτά τα συγκλονιστικά λόγια συμπυκνώνεται το δράμα που έζησαν η 53χρονη με την 73χρονη μητέρα της όταν 35χρονος αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι τους κλέβοντας χρηματικό ποσό και κακοποιώντας σεξουαλικά την κόρη.

Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας.




Μέρα μεσημέρι σημειώθηκε η ανατριχιαστική επίθεσηστο σπίτι των γυναικών που αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα.

Τις δύσκολες ωρες που πέρασαν μητέρα και κόρη, στη Νέα Μανωλάδα, με τον ληστή στο σπίτι περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια η 53χρονη γυναίκα που δέχτηκε την Κυριακή το μέσημέρι άγρια επιθέση από 35χρονο Αλβανό.

Χτυπημένες και πονεμένες προσπαθούν να ξεχάσουν τα όσα έζησαν στα χέρια του αδίστακτου κακοποιού αφού ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως όλα τελειώσαν και ο 35χρονος άντρας έχει συλληφθει από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα λέει, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η 53χρονη γυναίκα, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν εκείνη βγηκε στην αυλή του σπιτιού της προκειμένου να πάρει ξύλα και να ανάψει το τζάκι στην ηλικιωμένη μητερα της για να ζεσταθούν.

«Έδεσε τη μητέρα μου στο μπάνιο»

«Χθες στις 16:50, ημητέρα μου καθόταν στο τζάκι, έχει κάνει τρια χειρουγεία για κινητικά προβλήματα, έγω ήθελα να της ανάψω το τζάκι και πήγα έξω να πάρω ένα ξύλο, επιστρέφοντας στο σπίτι πήγα να κλείσω την πόρτα και αυτός όρμησε πάνω μου με έσπρώξε και μπήκε μέσα» είπε και συνέχισε:

«Τι θέλεις τον ρωτάω... εκείνος μου βούλωσε το στόμα με πέταξε κάτω και άρχισε να με κλωτσάει με μανία πάνω σε μια σόμπα. Μη με χτυπάς του λέω γιατί έχω κάνει στο ισχύο τρεις φορές εγχείρηση. Μου λεέι λεφτά. Του δίνει η μητέρα μου αμέσως 40 ευρώ και του λέμε οτι δεν έχουμε άλλα. Δεν το πίστευψε και ρωτούσε συνέχεια που έχεις λεφτά. Όταν του ξανα είπαμε ότι δεν υπάρχουν άλλα χρηματα, πήρε την μητέρα μου και την έδεσε στο μπάνιο. Μην την δένεις τον παρακάλαγα… Ο Άγιος Χαράλαμπος μας έσωσε…» τόνισε κλαίγοντας η γυναίκα.

Μάλιστα, την ώρα που ο 35χρονος σεσημασμένος κακοποιός έδενε την ανήμπορη ηλικιωμένη μητέρα, η 53χρονη κόρη της κατάφερε και απεγκλωβίστηκε πλησιάζοντας το παράθυρο προκειμένου να φωνάξει βοήθεια στη γειτονιά ωστόσο ο δράστης την κατάλαβε και την τράβηξε βίαια και την χτυπήσε άγρια.

«Μη μας κάνεις κακό δεν έχουμε λεφτά. Την εδεσε στην καρέκλα στο μπάνιο με κασκολ, ποδιά και κάτι σκοινιά. Έγω κατάφερα την στιγμή που έδενε την μητέρα μου να σηκωθώ να παω στο παραθυρο να φωνάξω βοήθεια αλλά με πήρε χαμπάρι με άρπαξε και μου έδωσε πάλι ξύλο. Μας χτυπησε πολλές φορές, μέσα στο σπίτι έμεινε μια μιση ώρα. Τις έκανα της μαμάς μου νόημα με το χέρι ότι τελειώσαμε… Δεν υπάρχει ζωή. Δραματικές στιγμές» είπε η 53χρονη.




«Έφαγα άγριο ξύλο, το τέρας με είδε στην Ασφάλεια και μου ζήτησε συγγνώμη»

Ο δράστης ήταν τόσο θρασύς που αφού κατάλαβε ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν άλλα χρήματα έβαλε την 53κορη να πάει να ζητήσει χρηματα από την γειτονιά και την απείλησε πως εάν ειδοποιούσε τους γειτονές θα σκότωνε την μητέρα της.

«Με έβαλε να πάω στην γειτονιά να ζητησω λεφτά. Μου είπε ότι εάν δεν ζητησω θα πατησω ένα κουμπί και η μητέρα σου θα ανατιναχτεί. Πήγα στην γειτόνισα και της ζήτησα 100 ευρώ έχω ανάγκη… πήγα σπίτι του τα έδωσα, μας ξαναξυλοκόπησε και μετά από πολύ ώρα έφυγε. Δεν μπορεσα να ειδοποιήσω την γειτόνισσα γιατι με παρακολουθούσε και με είχε τρομάξει, εάν με έβλεπε να κουνούσα ένα βλέφαρο θα σκοτωνε την μητέρα μου. Έζησα άσχημα πράγματα, άγριο ξύλο, σήμερα που πήγα στην Ασφάλεια, το τέρας με είδε και μου ζήτησε συγγνώμη… Ρε κτήνος του είπα, δεν σου έδωσα τα 40 ευρώ, δεν σου είπα ότι δεν έχουμε άλλα χρήματα, στις φράουλες δουλεώ από μικρή για να τα βγάλω πέρα και είμαι και άρρωστη» ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό γυναικών στο χωριό Καπελέτο και είχε απελάθει στην χώρα του.