Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όργανα του υποκόσμου αντί της τάξης! Έτσι «ξέπλεναν» σκληρούς κακοποιούς οι επίορκοι αστυνομικοί!

Με “ταρίφα” έως 40.000 το… κομμάτι, οι έξι αστυνομικοί έδιναν απλόχερα μια νέα ζωή σε κακοποιούς που καταζητούνταν για σοκαριστικά εγκ...


Με “ταρίφα” έως 40.000 το… κομμάτι, οι έξι αστυνομικοί έδιναν απλόχερα μια νέα ζωή σε κακοποιούς που καταζητούνταν για σοκαριστικά εγκλήματα!




Οι… αναζητήσεις, οι μάρτυρες – μαϊμού και τα μηνύματα που τους “έκαψαν”.

Όλο το παρασκήνιο.

Το “πολυδαίδαλο” κύκλωμα που… εξάγνιζε αλλοδαπούς κακοποιούς προμηθεύοντάς τους με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες, στο οποίο συμμετείχαν και έξι αστυνομικοί, μονοπωλεί το… ενδιαφέρον του αστυνομικού δελτίου, καθώς η υπόθεση προκαλεί σοκ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως στο κύκλωμα συμμετείχαν οι άνθρωποι που έχουν ως καθήκον να προστατεύουν τον πολίτη.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων εξάρθρωσε το κύκλωμα και η κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δικογραφία, με την ολοκλήρωση της, υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και πρόσφατα παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Το κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και οι αστυνομικοί
Στην υπόθεση εμπλέκονται 33 συνολικά άτομα, από τα οποία έξι αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Αττικής, 15 Έλληνες ιδιώτες και 12 αλλοδαποί.

Όπως προέκυψε το κύκλωμα δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι και τον Μάιο του 2018, ενώ από την έρευνα διακριβώθηκε η έκδοση – υφαρπαγή 38 Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας και 31 διαβατηρίων, τα οποία ανακλήθηκαν και ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, μαζί με δίκτυο συνεργατών, είχαν συγκροτήσει ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην υφαρπαγή δελτίων αστυνομικής ταυτότητας και διαβατηρίων.