Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάπα: Έλληνα βαρυποινίτη κατονομάζει ως εγκέφαλο ο 38χρονος συλληφθείς

Ο 38χρονος που είχε συλληφθεί ως αυτουργός ανακρινόμενος για την επίθεση δολοφονίας στην Αγία Νάπα παραδέχθηκε την εμπλοκή του και υποστήριξ...

cache_728x3000_Analog_medium_878289_45080_1622020
Ο 38χρονος που είχε συλληφθεί ως αυτουργός ανακρινόμενος για την επίθεση δολοφονίας στην Αγία Νάπα παραδέχθηκε την εμπλοκή του και υποστήριξε ότι τις οδηγίες για τον φόνο τις έπαιρνε από τον Δημήτρη Μαμαλικόπουλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί πέντε φορές σε ισόβια για την δολοφονία πέντε ανθρώπων το 2012 και στην Ελλάδα ήταν γνωστός για τις σχέσεις του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο




Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε πριν από λίγο την μεταφορά του πολυισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλου από τις Κεντρικές Φυλακές σε αστυνομικά κρατητήρια, προκειμένου να ανακριθεί για οκτώ ημέρες σε σχέση με την πρόσφατη απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα.

Ο 38χρονος που είχε συλληφθεί ως αυτουργός ανακρινόμενος παραδέχθηκε την εμπλοκή του και υποστήριξε ότι τις οδηγίες για τον φόνο τις έπαιρνε από τον Μαμαλικόπουλου μέσω κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη εφαρμογή. Ανέφερε πως ο Μαμαλικόπουλος είχε διαευθετήσει τον εφοδιασμό του με το όπλο που έγινε η απόπειρα, ενώ χθες βρέθηκε στην Αγία Νάπα ακόμα ένα έμφορτο πιστόλι. Ο Μαμαλικόπουλος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο 37χρονος Μαμαλικόπουλος έχει καταδικαστεί πέντε φορές σε ισόβια για την δολοφονία πέντε ανθρώπων το 2012 στην Αγία Νάπα. Στόχος τότε ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο οποίος όμως είχε γλιτώσει για να δολοφονηθεί το 2016 σε άλλη επίθεση από δύο Αλβανούς εκτελεστές.

Το 2014 είχε δολοφονηθεί και ο πατέρας του Καλοψιδιώτη.

Το όνομα του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου είχε απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές καθώς είχε φυλακιστεί για συμμετοχή του σε αντιεξουσιαστικές ομάδες ενώ υπήρξαν υποψίες για συμμετοχή του στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010.