Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ... Οι τούρκοι ΚΡΥΒΟΥΝ το Γιαβούζ... Το εμφανίζουν να βρίσκεται ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες...!

Επικοινωνιακό «πόλεμο» φαίνεται να παίζει η Τουρκία σχετικά με την τοποθεσία του γεωτρύπανου Γιαβούζ. Οι γείτονές μας σύμφωνα με τοsigm...


Επικοινωνιακό «πόλεμο» φαίνεται να παίζει η Τουρκία σχετικά με την τοποθεσία του γεωτρύπανου Γιαβούζ. Οι γείτονές μας σύμφωνα με τοsigmalive.com προσπαθούν να το εμφανίσουν σε διαφορετικές τοποθεσίες.




Aν και σύμφωνα το Marin Traffic το σήμα το οποίο εκπέμπει το τουρκικό γεωτρύπανο εντοπίζεται σε λιμάνι ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, εντούτοις σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το Γιαβούζ εξακολουθεί να παραμένει στο τεμάχιο 8 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Αυτό επιβεβαιώνεται έμμεσα και από δορυφορικούς χάρτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν το Γιαβούζ στις 15 Φεβρουαρίου στο τεμάχιο 8 της κυπριακής ΑΟΖ. Παράλληλα στον ίδιο δορυφορικό χάρτη διακρίνεται το Μπαρμπαρός και τα υποστηρικτικά πλοία ερευνών Apollon Moon και Ertugul Bay στο τεμάχιο 2 της ΑΟΖ.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν στο sigmalive πως οι Τούρκοι φαίνεται να επεξεργάζονται κάποια νέα συστήματα προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα το Γιαβούζ να μην γίνεται αντιληπτό από συμβατικά συστήματα εντοπισμού.