Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπέρδεμα και ανατροπή με τον Κινέζο γιατρό που είχε προειδοποιήσει για τον κοροναϊό – Είναι ζωντανός

Μπέρδεμα και ανατροπή με τον Κινέζο γιατρό που είχε προειδοποιήσει για τον κοροναϊό, καθώς όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα είχαν δημοσιεύσει πως ...


Μπέρδεμα και ανατροπή με τον Κινέζο γιατρό που είχε προειδοποιήσει για τον κοροναϊό, καθώς όλα τα μεγάλα διεθνή Μέσα είχαν δημοσιεύσει πως έφυγε από τη ζωή.





Το απόγευμα της Πέμπτης (6/2) τα μεγαλύτερα διεθνή Μέσα, όπως το ΒΒC, το CNN και η Washington Post επικαλούμενα τα πληροφορίες από κυβερνητικά ΜΜΕ της Κίνας ανέφεραν πως ο οφθαλμίατρος, Λι Γουένλιανγκ, που είχε προειδοποιήσει για τον κοροναϊό, έχασε τη ζωή του έχοντας προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Ωστόσο, υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με το νοσοκομείο της Γιουχάν ο Λι δεν έχει πεθάνει, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Μάλιστα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κάνει tweet εκφράζοντας τη θλίψη του για τον θάνατο του Κινέζου γιατρού, ωστόσο αργότερα με νέα ανάρτηση παραδέχθηκε πως το λάθος.Όπως αναφέρει το CNN το κεντρικό νοσοκομείο της Ουχάν δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό του Weibo ότι ο 34χρονος Λι δεν έχει πεθάνει, αλλά είναι σοβαρά άρρωστος και σε κρίσιμη κατάσταση.