Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αθήνα λόγω της απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς

"Κόλαση" επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας όσο περνά η ώρα με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή γι...


"Κόλαση" επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας όσο περνά η ώρα με τους οδηγούς να πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή για να αντιμετωπίζουν την ταλαιπωρία και την κίνηση λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού. Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο, αλλά και το "χειρόφρενο" σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μετά και το αιφνιδιαστικό "στοπ" σε προαστιακό και τρένα, επιδεινώνουν την κατάσταση.






Πολύ αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες στα εξής σημεία: Στην άνοδο της Λ. Κηφισού από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι Ν. Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο της Λ.Κηφισού από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ, στη Λ. Αθηνών από το ύψος του Δαφνίου, στη Λ. Συγγρού με κατεύθυνση την Αθήνα από το ύψος της Ν. Σμύρνης, στην παραλιακή προς Πειραιά από Λ. Αλίμου, στη Λ. Μεσογείων προς Αθήνα από το ύψος της Αγ. Παρασκευής, η άνοδος και η κάθοδος της Λ. Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου, η Βασ. Κωνσταντίνου προς κέντρο, η Λ. Ηλιουπόλεως και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.