Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν- Ερντογάν ... Σβήνουν την κρίση... Τώρα η Ελλάδα στο στόχαστρο των τουρκων...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΡΤΕΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩ...

Τηλεφωνική συνομιλία Β.Πούτιν-Ρ.Τ.Ερντογάν - ΗΠΑ: «Είδατε ποιος είναι ο αληθινός σας σύμμαχος - Επιστρέψτε πίσω»

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΡΤΕΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΙΣΕΙ ΤΟ "ΚΕΝΟ" ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...




Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρ.Τ.Ερντογάν συνομίλησαν τηλεφωνικά πριν από λίγο. Προσπαθούν να «σβήσουν» την ρωσοτουρκική κρίση και να αποφύγουν μια νέα κλιμάκωση.

Tο ανακοίνωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ο οποίος ζήτησε όλες οι προσπάθειες να συγκεντρωθούν για την αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης στη Συρία. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ρωσίας στις συμφωνίες του Σότσι με την Τουρκία για την επαρχία Ιντλίμπ, εν μέσω της νέας κλιμάκωσης των εντάσεων και ζήτησε την επιβολή τους.

Η Συρία υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός, έχει κάθε δικαίωμα να πολεμά κατά των τρομοκρατών στην Ιντλίμπ και αυτό είναι κάτι που όπως διεμήνυσε η Μόσχα δεν μπορεί να το απαγορεύσει.

O Λαβρόφ εξέφρασε παράλληλα και τα συλλυπητήριά του για την απώλεια Τούρκων στρατιωτών στην επαρχία της Συρίας.

Διαβεβαίωσε ότι οι δύο χώρες, Ρωσία και Τουρκία, είναι έτοιμες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην Ιντλίμπ.