Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ...: Επιτέθηκαν με πέτρες σε αστικό λεωφορείο εν κινήσει!

lamiareportΤο λεωφορείο των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας που εκτελουσε το πρωινό δρομολόγιο των 8:00' προς την Ανθήλη. Σύμφωνα με τ...


lamiareportΤο λεωφορείο των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας που εκτελουσε το πρωινό δρομολόγιο των 8:00' προς την Ανθήλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις 8:20' το αστικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εν κινήσει, από τους γνωστούς - αγνώστους, χωρίς ευτυχώς να σπάσουν τα παράθυρα ή το παρμπρίζ που δέχτηκαν τις πέτρες.




Όπως ήταν φυσικό οδηγός και επιβάτες σοκαρίστηκαν και για την επίθεση ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

«Δυστυχώς δεν είναι η πρωτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Όμως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας κ. Νίκος Γούλας.

Όπως είναι γνωστό οι περισσότεροι από τους ρομά που μπαίνουν στα αστικά λεωφορεία της πόλης δεν πληρώνουν εισιτήρια με το έτσι θέλω και όταν τους ζητηθεί απειλούν και βρίζουν.

Όταν παλαιότερα ένας οδηγός είχε κατεβάσει έναν παραβατικό νεαρό που δεν πλήρωσε εισιτήριο, εκείνο έστησε καρτέρι στον παράδρομο της Ανθήλης και έσπασε τα τζάμια με πέτρες, τραυματίζοντας μαλιστα και έναν επιβάτη.