Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ...!!! Ο Ιησούς Χριστός είπε στον Μητροπολίτη Ηλείας να στείει μήνυμα στον Μητσοτάκη για να φτιάξει τον δρόμο Πύργου - Πατρών...!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... ΙΣΑ ΙΣΑ... «Ο Χριστός μου είπε να στείλω μήνυμα στον Μητσοτάκη να φτιάξει το δρ...


ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... ΙΣΑ ΙΣΑ...

«Ο Χριστός μου είπε να στείλω μήνυμα στον Μητσοτάκη να φτιάξει το δρόμο Πάτρας – Πύργου». Κι όμως, αυτή η φράση ειπώθηκε και μάλιστα από τον Μητροπολίτη Ηλείας.




Ο Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, ήταν ανάμεσα στους κατοίκους που συγκεντρώθηκαν χθες (26.02.2020) στο συλλαλητήριο που έκαναν οι κάτοικοι και στο συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου.

Η διαμαρτυρία έγινε μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο, όπου έχασαν τη ζωή τους δυο 25χρονοι. Οι κάτοικοι ζητούν να αρχίσουν ξανά τα έργα στο τμήμα Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα, όπου γίνονται πολλά θανατηφόρα τροχαία.

Φαίνεται ότι εκτός από τους κατοίκους, το ζητάει κι ο… Χριστός. Και μη βιαστείτε να μας αποκαλέσετε βλάσφημους. Ο Μητροπολίτης Ηλείας το είπε, πως ο Χριστός του μίλησε και του ζήτησε να στείλει μήνυμα στον πρωθυπουργό για να αρχίσουν ξανά τα έργα στο δρόμο.

Αυτό είπε ο Μητροπολίτης Ηλείας μιλώντας στη χθεσινή εκδήλωση. «Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη, ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον κ. πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι, για να δούμε λίγο καλύτερη ζωή και στην Ηλεία, για να μπορούμε να περπατάμε και να είμαστε με τα αυτοκίνητά μας με ασφάλεια», είπε ο Μητροπολίτης Ηλείας.