Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Πέντε τούρκοι νεκροί στην Ιντλιμπ... Τσακίζουν τις τουρκικές ένοπλες «δυνάμεις» οι Σύριοι...

Πριν λίγα λεπτά είχαμε σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά Τούρκων στο αεροδρόμιο Taftanaz, με τις ΤΕΔ να έχουν πέντε νεκρούς, ενώ όπως μπορείτε...


Πριν λίγα λεπτά είχαμε σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά Τούρκων στο αεροδρόμιο Taftanaz, με τις ΤΕΔ να έχουν πέντε νεκρούς, ενώ όπως μπορείτε να δείτε είχαμε και τραυματισμούς Τούρκων στρατιωτών.




Tην ίδια στιγμή, οι Συριακές ΕΔ έχουν περικυκλώσει το χωριό Ma'ar al-Nassan, όπου χτυπούν ανελέητα τους ισλαμιστές, ενω ταυτόχρονα η περιοχή Al Qanatir βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγο του Άσαντ, όπως και η περιοχή Khirbat Jazraya.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι ΤΕΔ ''έστησαν'' και πάλι τους Ρώσους, καθώς ούτε σήμερα έγιναν κοινές περιπολίες, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα αυτά, ενώ πριν λίγο σύμφωνα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Ρωσία και η Τουρκία έχουν επανεκκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την κατάσταση στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ της Συρίας, ωστόσο, δεν έχει ακόμα επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Ρωσικό μαχητικό αναχαίτισε τουρκικό F-16

Ο πρώτος γύρος των διμερών συνομιλιών διεξήχθη το Σάββατο στην Άγκυρα. Κατά τη διάρκειά τους, που ξεπέρασε τις τρεις ώρες, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα βήματα προς τη διασφάλιση της εκεχειρίας και την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας.

«Οι συνομιλίες για την Ιντλίμπ έχουν επανεκκινήσει στην Άγκυρα σήμερα. Αν υπήρχε συμφωνία, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για τη σημερινή συνάντηση. Ας δούμε πώς θα πάει. Αν είναι απαραίτητο θα συναντηθούν οι δύο πρόεδροι» δήλωσε.