Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος και Συναγερμός στις Ιταλικές αρχές για τον κορονοϊό-Αναβάλλονται αγώνες, Κλείνουν πανεπιστήμια...

Συναγερμός έχει σημάνει στην γειτονική Ιταλία μετά την αναφορά δύο θανάτων από τον θανατηφόρο ιό του Κορονοϊού, ενώ επιβεβαιώνεται ότι έ...

Νέος κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος Ευρωπαίου από τον ιό

Συναγερμός έχει σημάνει στην γειτονική Ιταλία μετά την αναφορά δύο θανάτων από τον θανατηφόρο ιό του Κορονοϊού, ενώ επιβεβαιώνεται ότι έχουν καταγραφεί αρκετά κρούσματα.




Η ανησυχία που έχει προκληθεί δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό, καθώς αρκετοί αγώνες στην Ιταλία αναβλήθηκαν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA και όπως αναφέρει το Reuters, ο αγώνα Άσκολι – Κρεμονέζε για τη Serie B αναβλήθηκε.

Η Κρεμονέζε αγωνίζεται στην επαρχία της Λομβαρδίας, όπου έχουν καταγραφεί κρούσματα του κορονοϊού.

Κατά τη Gazzetta dello Sport, οι δύο ομάδες βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο όταν ενημερώθηκαν για την αναβολή, ενώ ένα λεωφορείο με οπαδούς της Κρεμονέζε επέστρεψε στην πόλη Κρεμόνα.

Εξάλλου αναβλήθηκε ο αγώνας Πιατσέτζα - Σαμπενεντετέζε για τη Serie C, αλλά και αρκετοί αγώνας παιδικών και ερασιτεχνικών ομάδων στη Λομβαρδία.

Δύο νεκροί στην Ιταλία
Η Ιταλία επιβεβαίωσε ότι έχουν καταγραφεί 14 κρούσματα του νέου κορονοϊού, ενώ νωρίτερα αναφέρθηκαν δύο θάνατοι από τον ιό.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα έγινε γνωστό 78χρονος άνδρας έγινε το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην Ιταλία, την ώρα που στα βόρεια της χώρας έχουν καταγραφεί 34 κρούσματα.

Λίγο αργότερα μία γυναίκα είχε μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό πέθανε στην περιοχή της Λομβαρδίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA που επικαλέστηκε πηγές από το σύστημα Υγείας.

Η πόλη της βόρειας Ιταλίας Κοντόνιο τέθηκε σε αποκλεισμό.