Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λέσβος: Πάνω από το υπόγειο κέντρο επιχειρήσεων της 98 ΑΔΤΕ θέλουν να κατασκευάσουν το νέο καταυλισμό αλλοδαπών!

Σε μια αποκάλυψη που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας στο Μαναταμάδο της Λέσβου Χαράλαμπος Τζελαΐδης. ...

Λέσβος: Πάνω από το υπόγειο κέντρο επιχειρήσεων της 98 ΑΔΤΕ θέλουν να κατασκευάσουν το νέο καταυλισμό αλλοδαπών!

Σε μια αποκάλυψη που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας στο Μαναταμάδο της Λέσβου Χαράλαμπος Τζελαΐδης.




Όπως είπε ο ίδιος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αναφέρει το lesvospost ο νέος καταυλισμός αλλοδαπών που θέλει να κατασκευάσει η κυβέρνηση στη θέση Καράβα βρίσκεται πάνω από το υπόγειο επιχειρησιακό κέντρο της 98 ΑΔΤΕ!

Όπως ανέφερε ο Χ. Τζελαΐδης:

«Έχουμε προσκομίσει φωτογραφικό υλικό από το internet, και από αυτοψία που κάναμε οι ίδιοι στο σημείο, καθώς επίσης και από τα χρόνια που ζούμε στο τόπο αυτό, συγκρίνοντας τις συντεταγμένες που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 405/11-02-2020 τεύχος Β, φαίνεται καθαρά ότι, η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση να γίνει το Κλειστό Κέντρο προσφύγων - μεταναστών, είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.

Φαίνονται οι θέσεις που καταλαμβάνουν τα άρματα, καθώς επίσης και ο χώρος στον οποίο ο εχθρός μπορεί να κάνει απόβαση ρίχνοντας αλεξιπτωτιστές και να προσγειώσει άνετα ελικόπτερα.

Πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι η Τουρκία (Μοσχονήσια) απέχουν από την θέση αυτή 7 – 8 μίλια.

Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η Κυβέρνηση για την νέα δομή.

Θα ήθελα, να σκεφτεί η Ελληνική Κυβέρνηση, αν γνώριζε πόσο σημαντικής στρατιωτικής σημασίας ήταν ο χώρος που επίτασσε.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν το γνώριζε και βάση με τα καινούργια στοιχεία που προσκομίζουμε θα προβεί σε άρση της απόφασης αυτής», καλώντας το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.