Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ...!!! 16 τούρκοι Στρατιώτες και 100 τζιχαντιστές μισθοφόροι ΝΕΚΡΟΙ στη Λιβύη ανακοίνωσε ο LNA

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) υποστηρίζει ότι σκότωσε τις τελευταίες ημέρες 16 Τούρκους στρατιώτες και περισσότερους από 100 Σύρους τζιχα...

Ο LNA του Χαφτάρ υποστηρίζει ότι σκότωσε 16 Τούρκους στρατιώτες και 100 Σύρους μισθοφόρους

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) υποστηρίζει ότι σκότωσε τις τελευταίες ημέρες 16 Τούρκους στρατιώτες και περισσότερους από 100 Σύρους τζιχαντιστές μισθοφόρους, που εστάλησαν στη Λιβύη για να υποστηρίξουν την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Sky News Arabia TV» την Κυριακή.





Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο διοικητής του LNA, στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την παύση πυρός για να αναπτύξει Σύρους τζιχαντιστές μισθοφόρους στη Λιβύη.

Τούρκοι μιντιακοί ακτιβιστές γράφουν στο Twitter ότι, οι Τούρκοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν στη Λιβύη θάφτηκαν βράδυ και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ διακινείται και δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που φέρεται να παραδέχτηκε ότι «έχουμε μερικούς “μάρτυρες” στη Λιβύη».

Υποστηρίζεται ακόμα ότι ο διοικητής των Τούρκων στρατιωτών στη Λιβύη, Χαλίλ Σοϊσάλ, που φημολογούνταν νωρίτερα βαριά τραυματισμένος, ότι είναι μεταξύ των σκοτωμένων.