Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πούτιν: «Όσο είμαι εγώ πρόεδρος δεν θα έχουμε «γονέα 1» και «γονέα 2»...»

«Όσο θα είμαι Πρόεδρος της Ρωσίας, δεν θα έχουμε “γονέας 1” και “γονέας 2”. Θα διατηρήσουμε τα “μητέρα” και “πατέρας”» ξεκαθάρισε ο Βλ...


«Όσο θα είμαι Πρόεδρος της Ρωσίας, δεν θα έχουμε “γονέας 1” και “γονέας 2”. Θα διατηρήσουμε τα “μητέρα” και “πατέρας”» ξεκαθάρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.




Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια τη συνάντησης με μέλη της ομάδας εργασίας που επιμελείται τις τροπολογίες για τις τροποποιήσεις του ρωσικού Συντάγματος, ξεκαθάρισε πως όσο θα βρίσκεται εκείνος στο «τιμόνι» της χώρας, δεν θα εμφανισθούν οι έννοιες «γονέας 1» και «γονέας 2».

Μάλιστα, στη συνάντηση που είχε ο Πούτιν, επεσήμανε ότι ο γάμος είναι η ένωση ενός ανδρός και μιας γυναίκας.

«Όσον αφορά τα “γονέας 1” και “γονέας 2”, έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια, αλλά θα το επαναλάβω πάλι. Όσο θα είμαι Πρόεδρος της Ρωσίας, δεν θα έχουμε “γονέας 1” και “γονέας 2”. Θα διατηρήσουμε τα “μητέρα” και “πατέρας”», υπογράμμισε ο κ. Πούτιν.

Σημειώνεται πως πέρυσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη ρωσική εθνική ταυτότητα, ξεκαθάρισε ευγενικά αλλά σθεναρά ότι δεν πρόκειται ν’ αντικατασταθούν οι παραδοσιακές μορφές οικογένειας από άλλα «προοδευτικά» παραδείγματα που εφαρμόζονται στη Δύση.

«Λέτε ότι η λέξη “Μητέρα” δεν μπορεί ν΄ αντικατασταθεί. Φαίνεται ότι ίσως μπορεί: Την αντικατέστησαν σε ορισμένες χώρες με τους όρους “γονέας 1” και ”γονέας 2”. Ελπίζω ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί εδώ», ανέφερε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης του Συμβουλίου Διαφυλετικών Σχέσεων, ενός συμβουλευτικού οργάνου του Κρεμλίνου.