Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφηρημένος πατέρας σε σταθμό τρένου στην Κίνα: Mπέρδεψε τη βαλίτσα με τον γιo του σε μηχάνημα ελέγχου

Ο πατέρας ετοιμαζόταν να περάσει τη βαλίτσα του από τη συσκευή ελέγχου ακτινών Χ, ώστε να προχωρήσει μαζί με το τρίχρονο παιδί προς τις ...


Ο πατέρας ετοιμαζόταν να περάσει τη βαλίτσα του από τη συσκευή ελέγχου ακτινών Χ, ώστε να προχωρήσει μαζί με το τρίχρονο παιδί προς τις αποβάθρες - Ωστόσο, αντί για τη βαλίτσα, έβαλε στο μηχάνημα το παιδί
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σταθμό τρένου στην Κίνα την Κυριακή, όταν ένας πατέρας και το παιδί του ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από τη Γκουανγκσί με προορισμό τη μεγάλη πόλη Γκουανγκζού, ώστε να βρεθεί με τη γυναίκα του και να γιορτάσουν μαζί το Κινέζικο Νέο Έτος.




Συγκεκριμένα, ο πατέρας ετοιμαζόταν να περάσει τη βαλίτσα του από τη συσκευή ελέγχου ακτινών Χ, ώστε να προχωρήσει μαζί με το τρίχρονο παιδί προς τις αποβάθρες. Ωστόσο, μπέρδεψε τη βαλίτσα... με το παιδί και τοποθέτησε τον γιό του στην είσοδο του μηχανήματος!

Το αγόρι παρασύρθηκε από το μηχάνημα, ωστόσο το προσωπικό ασφαλείας που παρατηρούσε τις κινήσεις του πατέρα, τον ενημέρωσε έγκαιρα κι εκείνοςς πρόλαβε να το τραβήξει έξω... πριν περάσει από ολόκληρο τον έλεγχο!

Δείτε το βίντεο με τον... αφηρημένο πατέρα: