Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν στην EKON Ρήγας Φεραίος η Νέα ΠτΔ...;;; «Ναι» στη Σακελλαροπούλου ανακοινώνει σε λίγο ο Τσίπρας!

Κι ενώ πληροφορίες λένε πως η νέα ΠτΔ ήταν μέλος της Νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού (ΕΚΟΝ Ρήγας Φέραίος) ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την εκλογή της... ...

tsipras-arthro
Κι ενώ πληροφορίες λένε πως η νέα ΠτΔ ήταν μέλος της Νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού (ΕΚΟΝ Ρήγας Φέραίος) ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την εκλογή της...






Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ... Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, η απόφαη που ελήφθη είναι το το κόμμα θα πει ναι στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, τις αμέσως επόμενες ώρες, πιθανότατα στις 14:00, αναμένεται δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ της υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Η πρόταση για την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου προκάλεσε αρχικά αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά όμως τα όργανα αποφάσισαν για το «ναι», το οποίο και θα ανακοινώσει σε live σύνδεση το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας. Το κλίμα μεταξύ των στελεχών έδειξε πως ουσιαστικά δεν υπήρχαν επιχειρήματα για μία αρνητική απάντηση σε ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει αδιαμφισβήτητα μη κομματικά χαρακτηριστικά.