Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η τουρκία στέλνει ΣΤΡΑΤΟ στη Λιβύη και Σεισμογραφικό στην ΚΛΕΜΜΕΝΗ Ελληνική ΑΟΖ που συμφώνησε με τον Σαρατζ...!!!

Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η Άγκυρα αναμένεται να στείλει το σεισμογραφικό πλοίο Ορούτς Ρείς στην περιοχή για σεισμικές έρευνες...



Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η Άγκυρα αναμένεται να στείλει το σεισμογραφικό πλοίο Ορούτς Ρείς στην περιοχή για σεισμικές έρευνες και στρατεύματα στη Λιβύη για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της κυβέρνησης που αναγνωρίζεται από την ΟΗΕ στην Τρίπολη

Την απόφασή του να ξεκινήσει εντός του 2020 σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις στις περιοχές που συμφώνησε με τη Λιβύη, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.




Όπως είπε ο Τούρκος πρόεδρος η Άγκυρα αναμένεται να στείλει το σεισμογραφικό πλοίο Ορούτς Ρείς στην περιοχή για σεισμικές έρευνες.

«Με τη Λιβύη υπογράψαμε το μνημόνιο καθορισμού θαλάσσιων περιοχών ευθύνης. Στις περιοχές ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε έρευνα ή γεώτρηση ούτε να περάσει οποιοσδήποτε αγωγός χωρίς την έγκριση των δυο χωρών. Εντός του 2020 επιταχύνουμε τις διαδικασίες και ξεκινάμε τις έρευνες και γεωτρήσεις στις περιοχές αυτές. Αφού παραχωρηθούν οικόπεδα και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, το Ορούτς Ρείς θα πραγματοποιήσει εκεί σεισμικές έρευνες», δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε σήμερα ότι Τουρκία στέλνει και στρατεύματα στη Λιβύη για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της κυβέρνησης που αναγνωρίζεται από την ΟΗΕ στην Τρίπολη,

Η Άγκυρα έχει ήδη αναπτύξει δυνάμεις για να εκπαιδεύσει στρατεύματα της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης (ΚΕΕ), στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας που υπέγραψε πρόσφατα με την Λιβύη.

«Θα στείλουμε στρατεύματα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη σταθερότητα της περιοχής», είπε μεταξύ άλλων το Ταγίπ Ερντογάν.