Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Eκτάκτως στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αμέσως μετά την κατάθεση της...

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ένιωσε έντονη αδι...


Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που υπέστη καταθέτοντας νωρίτερα σήμερα στο δικαστήριο.

Η μάνα της άτυχης φοιτήτριας, Κυριακή Αρμουτίδου, προσήλθε να καταθέσει στο δικαστήριο υποβασταζόμενη.




«Η Ελένη ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, με φιλότιμο και καλό ψυχικό κόσμο, λογική και κοινωνικότατη...» είπε.

«Το παιδί μου έφυγε από το Διδυμότειχο αφίλητο κι βίωσε τη φρίκη... Οι δολοφόνοι εδώ που κάθονται χωρίς ντροπή, χωρίς φιλότιμο είναι τέρατα... Να καταδικαστούν με την πιο υψηλή ποινή που προβλέπει ο ποινικός κώδικας. Δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί μου και να μην υπάρχει έλεος... Αν ήμουν στη θέση τους θα είχα αυτοκτονήσει... Το παιδί μου μιλούσε έξι γλώσσες. Θα έμπαινε στο διπλωματικό σώμα. Αυτά τα κοπρόσκυλα και τα καρκινώματα τι μιλάνε; Τι θα πουν στο Θεό και στην Παναγία; Τα είχα σχεδιάσει όλα για τη ζωή της Ελένης αλλά τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, χωρίς καρδιά και ψυχή της αφαίρεσαν τη ζωή...»

«Ηθικοί αυτουργοί οι γονείς τους»

Ολοκληρώνοντας την κατάθεση της, η απαρηγόρητη μάνα, φώναξε πως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του παιδιού της είναι οι γονείς των κατηγορουμένων. Δήλωσε δε πεπεισμένη ότι η γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου, που έμενε κάτω ακριβώς από το σπίτι του δράστη, άκουγε τις φωνές της Ελένης.
«Αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Μιλάει το ένστικτο της μάνας», φώναξε.

Στρεφόμενη στη συνέχεια προς το μέρος των κατηγορουμένων ξέσπασε, ενώ τη συγκρατούσαν αστυνομικοί: « Θα τους πάρω την ψυχή. Εγώ θα τους σκοτώσω. Ήταν ότι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου. Χάρηκα όταν τη γέννησα. Ήμουν η πιο ευτυχισμένη μάνα του κόσμου. Εγώ θα ζω με αυτή την απώλεια του παιδιού μου... Αφήστε με, θέλω να δω τις φάτσες τους. Έχω το δικαίωμα. Σκότωσαν το παιδί μου».

Απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής του είπε με οργή: «Θα φύγεις από τα δικά μου τα χέρια. Σε δις ισόβια πρέπει να καταδικαστούν. Να μη δουν ποτέ ξανά το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα συμβιβαστώ...».