Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξέσπασε ο πατέρας της Τοπαλούδη: Όταν βρίσκεσαι μπροστά στους βιαστές και βασανιστές του παιδιού σου, πόσο να αντέξεις;

Συγκλόνισε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, λέγοντας πως κανένας γονιός δεν πρέπει να βρεθεί σε αυτή τη...


Συγκλόνισε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, λέγοντας πως κανένας γονιός δεν πρέπει να βρεθεί σε αυτή τη φρικιαστική θέση όπως βρίσκεται ο ίδιος και η σύζυγός του.




Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε η δίκη για το έγκλημα που συγκλόνισε στη Ρόδο, με θύμα τη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της δίκης, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Ιωάννης, συγκλόνισε με τα λόγια του στις κάμερες.


«Αυτό που ενόχλησε είναι ότι η Ελένη είχε δώσει τη συναίνεσή της για όλα αυτά και με δικηγορίστικα τερτίπια προσπαθούν να ελαφρύνουν τη θέση τους», είπε ο κ. Τοπαλούδης αρχικά στην κάμερα του star.

Στη συνέχεια ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, πρόσθεσε: «Εύχομαι κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή την τόσο φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα. Και τι αντιμετώπισε το κοριτσάκι μας εκείνη τη βραδιά. Τι βασανιστήρια υπέστη εκείνο το βράδυ με το μαχαίρι στο λαιμό για να τη βιάσουν».

Ο κ. Τοπαλούδης αναφέρθηκε και για το ξέσπασμα της συζύγου του μέσα στο δικαστήριο.

«Όσο και να προετοιμαστεί κανείς ψυχολογικά, όταν βρίσκεσαι μπροστά στους βιαστές και βασανιστές του παιδιού σου, πόσο να αντέξεις; Υπήρξε ένταση γιατί Είναι μια μάνα που θέλει να ξεσπάσει. Θέλει να βγάλει τον πόνο από μέσα της», ανέφερε μεταξύ άλλων.