Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφακιανάκης: Γελοιότητες όσα έκαναν οι Τούρκοι χάκερς... Έχουμε το καλύτερο τάγμα διαδικτυακού πολέμου στον κόσμο...

«Η ΕΥΠ είναι υπερπροστατευμένη και εξαιρετικά καλά θωρακισμένη απέναντι στις κακόβουλες απειλές» «Έχουμε το καλύτερο τάγμα διαδικ...


«Η ΕΥΠ είναι υπερπροστατευμένη και εξαιρετικά καλά θωρακισμένη απέναντι στις κακόβουλες απειλές»






«Έχουμε το καλύτερο τάγμα διαδικτυακού πολέμου στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά από τα Χανιά, ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αντιστράτηγος ε.α. και πρόεδρος του CSIi, Μανώλης Σφακιανάκης, σχολιάζοντας έτσι τον “πόλεμο” ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες χάκερς το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα χαρακτήρισε ως… γελοιότητες όσα έκαναν οι Τούρκοι χάκερς και δεν έκαναν καμία απολύτως ζημιά στις ελληνικές υπηρεσίες! “Τα χτυπήματα των Ελλήνων χάκερς δείχνουν πόσο ετοιμοπόλεμοι είμαστε και παράλληλα έχουμε την καλύτερη υπηρεσία πληροφοριών που φυλάει τα διαδικτυακά μας σύνορα”, σημείωσε.

Μάλιστα κάλεσε όλους όσοι εμπλέκονται με τον χώρο της πληροφορικής και οι επιχειρήσεις τους βασίζονται στις νέες τεχνολογίες να θωρακιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, επενδύοντας κάποια χρήματα για την κυβερνοασφάλειά τους, καθώς το 2020 θα είναι η χρονιά του κακόβουλου λογισμικού στο διαδίκτυο.

Ο κ. Σφακιανάκης συμμετείχε ως ομιλητής σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ και παρουσίασε σε μαθητές σχολείων. Παράλληλα, μίλησε για θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν.