Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ... ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... Εφημερίδα «Στόχος» - Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - Αρ.Φ. 948 (1746)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!


ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ – ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ: ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠτΔ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ -ΠΟΥ ΤΑ «ΑΝΕΧΕΤΑΙ» ΟΛΑ- ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΣΚΑΪ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ 1821... ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΚΕΪ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER!

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΥΠΕΡ ΧΑΦΤΑΡ & ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ! ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ

Γενέθλια για τα F-16 στην Πολεμική Αεροπορία ΜΑΣ - Άντε και να τα δούμε πάνω από την Αγιά Σοφιά!

ΚΑΡΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ«ΧΡΟΝΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ»... Οι Εβραίοι ανακάλυψαν ότι και ο Ίων Δραγούμης ήταν αντισημίτης!

ΤΟ 2Ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΥΡΙΓΟ: ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ «ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - Ο «Κάστρο της Μεσογείου» και το Watergate ευθύνονται που χάσαμε την μισή Κύπρο

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ...ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ..!!!

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ... ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣKΟΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Τρέμουν τους Πόντιους οι τούρκοι! Persona non grata για την Τουρκία ο Πρόεδρος των Μωμόγερων Καλλιθέας!

Θάσος, Σαμοθράκη και Λήμνος υπό ...τουρκική «κατοχή»! Στον πάτο του Αιγαίου, να βάλουνε μυαλό

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΗΡΥΞΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ... Η Κατερίνα απατούσε συστηματικά τον Ρούκ για να γράφει... ερωτικά ποιήματα!

Από κακούργημα σε κακούργημα παραπέμπεται ο Μητροπολίτης Ύδρας ΕΦΡΑΙΜ - Και όλες αυτές οι ποινικές υποθέσεις αφορούν αγοραπωλησίες εκκλησιαστικής περιουσίας!

ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ... ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΕΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ - EXOYN ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠτΔ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ EASTMED!

ΟΥΤΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ»