Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πυρπόλησαν περιπολικό με μολότωφ! Τραυματίας αστυνομικός

Μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάηκε περιπ...

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πυρπόλησαν περιπολικό με μολότωφ! Τραυματίας αστυνομικός

Μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάηκε περιπολικό του ΑΤ του ΟΑΚΑ – τραυματίστηκε αστυνομικός.




Επεισόδια με μολότωφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σημειώθηκαν στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οπαδοί πυρπόλησαν με βόμβες μολότωφ ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Τα επεισόδια -σύμφωνα με την αστυνομία- σημειώθηκαν έξω από την θύρα 35 του ΟΑΚΑ, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε αιφνιδιαστικά από το γήπεδο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό του αστυνομικού τμήματος του ΟΑΚΑ.

Τα συγκεκριμένα άτομα πέταξαν βόμβες μολότωφ και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, αλλά ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά. Το όργανο της τάξεως μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και απώθησαν τους χούλιγκαν

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου- newsit.gr