Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΒΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!! Τελεσίδικη ιστορική απόφαση στο Βέλγιο : «Το ΠΚΚ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση»...!!!

Ιστορική απόφαση από τη δικαιοσύνη του Βελγίου για το ΠΚΚ Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου όπου είχε προσφύγει το τουρκικό κράτος στη...



Ιστορική απόφαση από τη δικαιοσύνη του Βελγίου για το ΠΚΚ

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου όπου είχε προσφύγει το τουρκικό κράτος στην δίκη για το ΠΚΚ. Το ανώτατο δικαστήριο ενέκρινε την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου που είχε κρίνει πως το ΠΚΚ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση.




…….
Ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου στην πρόταση που υπέβαλε, ανέφερε πως η απόφαση που πήρε το εφετείο σχετικά με το ΠΚΚ είναι σωστή και για αυτό πρέπει να επικυρωθεί. στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε στις 28 Ιανουαρίου ο εισαγγελέας δεν πήρε το λόγο. σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν στενά την δίκη αυτό σήμαινε πως δεν έχει αλλάξει στάση σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδρίες για την υπόθεση.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του μετά το μεσημέρι. Το ανώτατο δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση που είχε πάρει το εφετείο.

Σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο ειδήσεων ANF, ο δικηγόρος της κουρδικής πλευράς Ζαν Φέρμον, είπε πως στο Ανώτατο Δικαστήριο απορρίφθηκε η έφεση που είχε κάνει ο εισαγγελέας του κατώτερου δικαστηρίου.
……..

https://anfturkce.com- https://tourkikanea.gr