Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία... Το χαμηλότερο ποσοστό φιλοαμερικανισμού στον κόσμο...!!! Για τους Τούρκους αξιόπιστος ο Πούτιν - δεν εμπιστεύονται τον Τραμπ! ΠΙΝΑΚΕΣ

Μια νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο «Pew Research» έδειξε ότι οι Τούρκοι πολίτες μεταξύ όλων των ηγετών του ...


Μια νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο «Pew Research» έδειξε ότι οι Τούρκοι πολίτες μεταξύ όλων των ηγετών του κόσμου έχουν ελάχιστη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Πούτιν θεωρείται πιο αξιόπιστος.




Σύμφωνα με την «Komsomolets» της Μόσχας, που επικαλείται το αμερικανικό ερευνητικό κέντρο μόνο το 11% των ερωτηθέντων στην Τουρκία εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Τραμπ θα κάνει στο σωστό στα παγκόσμια πράγματα, ενώ ο Πούτιν, ως ο πλέον αξιόπιστος ηγέτης, υποστηρίχθηκε από το 35% των Τούρκων ερωτηθέντων.

Μετά τον Πούτιν στις προτιμήσεις των Τούρκων έρχονται ο Σι Τζινπίνγκ από την Κίνα, η Άνγκελα Μέρκελ από τη Γερμανία και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Σημειώνεται ότι στην έρευνα που έγινε στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική η χαμηλότερη αξιολόγηση των Ηνωμένων Πολιτειών καταγράφηκε στην Τουρκία, και η στάση των Τούρκων πολιτών προς τη χώρα αυτή είναι η πιο αρνητική σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την «Pew Research» μόνο ένας στους πέντε ερωτηθέντες που ερωτήθηκαν στην Τουρκία έχει θετική στάση απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι το χαμηλότερο ποσοστό σε ολόκληρη την έρευνα.


The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος