Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! Ο Σουλεϊμανί θα συναντούσε την Παρασκευή τον Ερντογάν – Τους «πρόλαβαν» όμως οι Αμερικάνοι..

Ο δημοσιογράφος Elijah J. Magnier, με ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε ότι Κασέμ Σολεϊμανί, ο Ιρανός υποστράτηγος των Φρουρών της Ε...

Ο Σολεϊμανί θα συναντούσε τον Ερντογάν – Τους «πρόλαβε» ο θάνατος

Ο δημοσιογράφος Elijah J. Magnier, με ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε ότι Κασέμ Σολεϊμανί, ο Ιρανός υποστράτηγος των Φρουρών της Επανάστασης, που σκοτώθηκε από αμερικανικό ντρον στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης την περασμένη Παρασκευή, επρόκειτο να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είχε επίσης προγραμματισμένη επίσκεψη στον Λίβανο.




Διακινείται επίσης η πληροφορία ότι η συνάντηση Σολεϊμανί – Ερντογάν θα γινόταν τώρα, άμεσα, μετά το Ιράκ. Τους «πρόλαβε ο θάνατος», δηλαδή το αμερικανικό ντρον.

Μετά τον θάνατο του Σολεϊμανί το τουρκικό καθεστώς τελεί σε ισορροπία του τρόμου.

Μπορεί το καθεστώς Ερντογάν να είναι σουνιτικό και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ενώ της Τεχεράνης σιιτικό, ανήκουν δηλαδή σε διαφορετικά και ανταγωνιστικά δόγματα του ισλάμ, ωστόσο, Τούρκοι και Ιρανοί «συναντιούνται» στην κοινή τους επιθυμία να αναβιώσουν τις αυτοκρατορίες τους, Οθωμανική και Περσική και να «μοιραστούν» τον αραβικό κόσμο.

Επίσης μοιράζονται την ίδια «ιερή αποστολή» να «απελευθερώσουν» την Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ.

Οι Άραβες, που έχουν αντιληφθεί τι σχεδιάζεται εις βάρος τους, επιδιώκουν συμμαχία με το Ισραήλ για να αναχαιτίσουν Τούρκους και Ιρανούς.

Τώρα που ο Σολεϊμανί είναι νεκρός ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν τον «αναγνωρίζει» ως «μάρτυρα».

Σημασία όμως θα είχε να έπεφτε άπλετο φως στο τι θα συζητούσαν Ερντογάν και Σολεϊμανί.

Το κίνητρο, η αιτία, αυτής της συζήτησης που δεν έγινε, τουλάχιστον από όσο γνωρίζουμε εκ του σύνεγγυς, έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να αποτελεί μεγάλη απειλή για τον δυτικό κόσμο και πολιτισμό.

Ίσως οι Αμερικανοί κάτι να ήθελαν να προλάβουν σκοτώνοντας τον Σολεϊμανί πριν συναντήσει τον Ερντογάν.

Ίσως κάποιο τρομερό σχέδιο που ανακάλυψαν και δεν θέλουν να μιλήσουν δημόσια για αυτό. Ίσως…