Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ανήλικος στην Τεχεράνη επειδή έσκισε αφίσα του Σολεϊμανί

Η Αστυνομία στην Τεχεράνη συνέλαβε έναν ανήλικο επειδή κατέβασε και έσκισε από δημόσιο χώρο μια αφίσα του Κασέμ Σολεϊμανί, σύμφωνα με ...

Συνελήφθη ανήλικος στην Τεχεράνη επειδή έσκισε αφίσα του Σολεϊμανί

Η Αστυνομία στην Τεχεράνη συνέλαβε έναν ανήλικο επειδή κατέβασε και έσκισε από δημόσιο χώρο μια αφίσα του Κασέμ Σολεϊμανί, σύμφωνα με το ημι-επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.





«Αυτό το άτομο ήταν κάτω των 18 ετών και αναγνωρίστηκε από την Αστυνομία μέσα σε 24 ώρες», δήλωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας της Τεχεράνης Χοσεΐν Ραχιμί.

Ο αρχηγός Ραχιμί υποστήριξε ότι ο ανήλικος παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ότι είχε επηρεαστεί από διαδικτυακή προπαγάνδα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, κυρίως από φοιτητές, ξέσπασαν σε πολλές ιρανικές πόλεις μετά την παραδοχή των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης ότι κατέρριψαν «κατά λάθος» ένα ουκρανικό επιβατικό αεροσκάφος, σκοτώνοντας και τους 176 επιβαίνοντες.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Αλί Χαμενεΐ όπως και κατά των πραιτοριανών του καθεστώτος, των παραστρατιωτικών Φρουρών της Επανάστασης.

Επίσης, πολλοί διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Σολεϊμανί και έσκιζαν τις αφίσες του από τους δρόμους.