Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στη Φθιώτιδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε... Τους βρήκαν νεκρούς μέσα στο σπίτι τους...!!!

Τραγωδία στη Μακρακώμη Φθιώτιδας . Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σπίτι του, που βρίσκεται στην είσοδο της Κωμόπολης στο ύψος της παλιά...


Τραγωδία στη Μακρακώμη Φθιώτιδας . Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σπίτι του, που βρίσκεται στην είσοδο της Κωμόπολης στο ύψος της παλιάς εφορίας.




Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από γείτονα που δεν τους είχε δει όλη μέρα και ανησύχησε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της κείτονταν κι εκείνος νεκρός.

Από τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδισε και ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές,

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας είναι και άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.