Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα που έχει εγκλωβιστεί στην Κίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνας εγκλωβίστηκε σε κινεζική πόλη που έχει τεθεί ολόκληρη σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. "Δεν μπορώ να σκεφτώ, λέω δεν το ζω&quo...



Έλληνας εγκλωβίστηκε σε κινεζική πόλη που έχει τεθεί ολόκληρη σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. "Δεν μπορώ να σκεφτώ, λέω δεν το ζω". Είναι μια πραγματικότητα που είναι σαν κινηματογραφική ταινία" είπε ο Γιάννης Μερσινιάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.




Βρισκόταν στην περιφέρεια Γουμπέι, 350 χλμ. από τη Γουχάν, όταν ξέσπασε η επιδημία και παραμένει εδώ και τέσσερις ημέρες εγκλωβισμένος στην Κίνα. Ο ίδιος είπε ότι βρισκόταν εκεί για αναψυχή και εργασία όταν εκδηλώθηκε ο ιός και "δυστυχώς έπεσα στον κορονοϊό και μπλέχτηκα εδώ".

Περιγράφοντας τις στιγμές στην κινεζική πόλη αναφέρει: "Ο κόσμος δεν μπορεί να φύγει, δεν υπάρχουν τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Εστιατόρια δεν δουλεύουν, ξενοδοχεία δεν λειτουργούν, φαίνεται σαν άδεια πόλη. Όλοι φορούν τις μάσκες, αποφεύγει ο ένας τον άλλο όσο μπορεί και όταν επιστρέφω πλένω τα χέρια μου. Είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθώ γιατί δεν μιλώ καλά κινεζικά, η πρεσβεία κάνει ό,τι μπορεί για να με απεγκλωβίσει από εδώ που βρίσκομαι" τόνισε ο κ. Μερσινιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, εκτός από τον κ. Μερσινιά, υπάρχει και δεύτερος Έλληνας εγκλωβισμένος στην Κίνα.