Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέτσας: Έχουμε ζητήσει να λάβουμε μέρος στη διαδικασία του Βερολίνου για τη Λιβύη...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για τη διαδικασία του Βερολίνου όσον αφορά το θέμα της Λιβύης ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα «κάνε...

petsas-einmer

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για τη διαδικασία του Βερολίνου όσον αφορά το θέμα της Λιβύης ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα «κάνει κάθε προσπάθεια εμπλοκής σε κάθε προσπάθεια πολιτικής λύσης στη Λιβύη και γι' αυτό έχουμε ζητήσει να συμμετάσχουμε στη διαδικασία του Βερολίνου».







«Δεν είμαστε από τα κράτη που συμμετείχαμε στην αρχή της διαδικασίας, είναι άλλοι αυτοί που πρέπει να απαντήσουν γιατί δεν είμαστε και όχι εμείς» συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρχικά σημείωσε στην απάντησή του μετά από σχετική ερώτηση ότι «έχουμε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα τόσες πολλές πρωτοβουλίες που κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Ελλάδα είναι απούσα. Είτε σε επίπεδο Πρωθυπουργού, είτε σε επίπεδο Υπουργείου Εξωτερικων». «Επαναλαμβάνω ότι η πολιτική λύση στη Λιβύη, είναι αυτή η οποία προκρίνει και η ΕΕ και εμείς και δεν θέλουμε την στρατιωτική λύση. Και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και για την εξασφάλιση της ειρήνης και για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.