Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ... Από στιγμή σε στιγμή ΦΤΑΝΕΙ στην Αθήνα ο Χαφτάρ...!!

Στην Αθήνα καταφθάνει από ώρα σε ώρα ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με πληροφορίες λιβυκών μέσων ενημέρ...

haftar-athina-arthro

Στην Αθήνα καταφθάνει από ώρα σε ώρα ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με πληροφορίες λιβυκών μέσων ενημέρωσης, τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει.






Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

Ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, θα φτάσει στην Αθήνα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, ενώ η έλευσή του στην πρωτεύουσα δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατάρχης Χαφτάρ δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έλαβε πρόσκληση από τη Γερμανία στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

«Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο. Μήπως δεν είναι η Ελλάδα μία από τις πιο επηρεασμένες χώρες από αυτή τη σύγκρουση;» ανέφερε σε μήνυμά του ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), οι δυνάμεις με επικεφαλής τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.