Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ «ΧΑΓΗ» το «Άδειασμα» από Σαμαρά σε Μαξίμου: «Ούτε ζητήθηκαν ούτε έδωσα εξηγήσεις για την απουσία μου από την Βουλή»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Σαμαράς είχε πεί... «Όταν ακούγεται για προσφυγή στη Χάγη υπό τις τωρινές συνθήκες, δηλαδή εκ των...

«Άδειασμα» από Σαμαρά σε Μαξίμου: «Ούτε ζητήθηκαν ούτε έδωσα εξηγήσεις για την απουσία μου από την Βουλή»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Σαμαράς είχε πεί... «Όταν ακούγεται για προσφυγή στη Χάγη υπό τις τωρινές συνθήκες, δηλαδή εκ των προτέρων συνθηκολόγηση της Ελλάδας σε "συνυποσχετικό" που παρακάμπτει το Δίκαιο της Θάλασσας όπως ζητάει η Τουρκία (η οποία δεν το έχει υπογράψει), δεν αποτρέπουμε την επιθετικότητα της άλλης πλευράς. Την ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερο...»




Νέα τροπή πριν από λίγο στην άτυπη "κόντρα" Σαμαρα-Μητσοτάκη για την απουσία του πρώτου από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ενώ το Μαξίμου ανακοίνωνε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εξηγήσεις για την απουσία του αυτή, και αυτές κρίθηκαν ως ικανοποιητικές, στη συνέχεια ο ίδιος ο Α.Σαμαράς, μέσω συνεργατών του έρχεται να διαψεύσει την ανακοίνωση αυτή λέγοντας, ότι ούτε ζητήθηκαν ούτε έδωσε εξηγήσεις, αλλά το κυριότερο ανέφερε πως «και δεν θα μπορούσαν να είχαν ζητηθεί»!

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, πηγές είχαν αναφέρει ότι το Μέγαρο Μαξίμου κρίνει ικανοποιητικές τις εξηγήσεις που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την απουσία του από τη σημερινή ψηφοφορία επί της τροπολογίας που δεν υποβιβάζει σε υποδεέστερη κατηγορία την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ο πρωθυπουργός είχε θέσει από το πρωί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αναφορικά με την συγκεκριμένη τροπολογία, με την απειλή μάλιστα διαγραφής για όποιον την καταψήφιζε ή απουσίαζε από την διαδικασία.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν παρών ο κ. Σαμαράς στην Ολομέλεια, υπήρξε μία αρχική «παγωμάρα» και όλοι αναρωτιόνταν με ποιον τρόπο θα κινηθεί ο κ. Μητσοτάκης.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με το Μέγαρο Μαξίμου (πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε και με τον Πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι) και του εξήγησε τους λόγους της απουσίας του, οι οποίοι και έγιναν τελικώς δεκτοί.