Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβερή καταγγελία από Λέσβο...!!! Τα ζώα που κλέβουν και σφάζουν οι λαθρομετανάστες ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ σε αυτοσχέδια «κρεοπωλεία» μέσα στους καταυλισμούς...!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!!

Κράτος εν κράτη μέσα στους καταυλισμούς και οι φωτογραφίες αδιάψευτος μάρτυρας για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νησιά μας και...


Κράτος εν κράτη μέσα στους καταυλισμούς και οι φωτογραφίες αδιάψευτος μάρτυρας για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νησιά μας και ειδικά στην Μόρια.




Κι από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες δεν πουλάνε μόνο κλεμμένα κρέατα αλλά και αλεύρι, προφανώς και άλλα προϊόντα, που δεν νομίζουμε ότι τα έχουν αγοράσει από χοντρέμπορους.

«Τα ζώα που κλέβουν οι κατατρεγμένοι, από τις αγροτικές περιφέρειες Μόριας και Αφάλωνα, σφάζονται και πωλούνται σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία, μέσα και έξω από το ΚΥΤ, κάτω από τη μύτη των αρχών που υποτίθεται δε γνωρίζουν τίποτα...» λέει ο Μάκης Παυλέλης που δημοσιοποιεί τις εικόνες που αναδεικνύουν την τραγική πραγματικότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι καταγγελίες για σφαγμένα και κλεμμένα ζώα στις περιοχές γύρω από τους καταυλισμούς είναι καθημερινές. Όμως με την σημερινή καταγγελία έρχεται να ανατραπεί ένα έτσι κι αλλιώς γελοίο επιχείρημα των υποστηρικτών της λαθρομετανάστευσης, ότι κλέβουν γιατί πεινάνε... Κλέβουν και τα πουλάνε. Κι αυτό πέρα από την πραγματική του σημασία έχει και Νομική διαφορά!

Δείτε τις φωτογραφίες από την κλεμμένη πραμάτια στα αυτοσχέδια «μαγαζιά« της Μόριας...