Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στη Θάσο! Επί δυο χρόνια Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, υπό την ανοχή της

Επί δύο χρόνια μια ανήλικη μαθήτρια στη Θάσο είχε γίνει υποχείριο στις ορέξεις του πατριού της και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της! ...


Επί δύο χρόνια μια ανήλικη μαθήτρια στη Θάσο είχε γίνει υποχείριο στις ορέξεις του πατριού της και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της!




Η μικρή αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της όταν πέρασε τις γιορτές μαζί με τον πατέρα της ο οποίος ζει στην Ξάνθη! Το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση κι αυτό το αντιλήφθηκε ο πατέρας της, που την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε. Μέσα σε λυγμούς, η ανήλικη αποκάλυψε το δράμα που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της το 2017 και το 2018, όταν ήταν 12 και 13 χρόνων!

Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.