Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ιρανική τηλεόραση επικήρυξε με 80 εκατομμύρια δολάρια τον Ντόναλντ Τραμπ

Θέλουμε να μαζέψουμε 80 εκ. δολάρια, που θα είναι η αμοιβή για όσους πάρουν το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ, μετάδωσε η κρατική ιρανική τ...

Η ιρανική τηλεόραση επικήρυξε με 80 εκ. δολάρια τον Ντόναλντ Τραμπ

Θέλουμε να μαζέψουμε 80 εκ. δολάρια, που θα είναι η αμοιβή για όσους πάρουν το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ, μετάδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση.


Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κασέμ Σολεϊμανί, διοικητή της «Δύναμης Κουντς» των Φρουρών της Επανάστασης, η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το Ιράν θα πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 80 εκ. δολαρίων, που αντιστοιχούν συμβολικά στους 80 εκ. πολίτες του Ιράν, σε όποιον εκδικηθεί τον θάνατο του Σολεϊμανί δολοφονώντας τον Ντόναλντ Τραμπ.




Το ποσό της αμοιβής της επικήρυξης θα μαζευτεί με έρανο, σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση.

«Το Ιράν έχει 80 εκ. κατοίκους», μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

«Βάσει του ιρανικού πληθυσμού, θέλουμε να συγκεντρώσουμε 80 εκ. δολάρια, που θα είναι η αμοιβή για το κεφάλι του Τραμπ».

Το ιρανικό ισλαμικό καθεστώς ζητά ένα δολάριο από κάθε Ιρανό πολίτη.

«Μπορούμε να επιτεθούμε στον ίδιο τον Λευκό Οίκο, μπορούμε να τους απαντήσουμε σε αμερικανικό έδαφος.

»Έχουμε τη δύναμη και θεού θέλοντος θα απαντήσουμε την κατάλληλη ώρα», δήλωσε ο Ιρανός βουλευτής Αμπολφάζλ Αμπουτοραμπί.

Εχθές Κυριακή οι εργασίες της ιρανικής Βουλής άνοιξαν με τους Ιρανούς νομοθέτες να φωνάζουν ρυθμικά το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική».

Στο Ιράν έχει επιβληθεί εμπάργκο όπλων. Κατάφερε μόνο του να αναπτύξει κάποια οπλικά συστήματα, όπως ντρον και βαλλιστικούς πυραύλους.

Ως κάθε τυραννίδα διαφημίζει τα «παιχνίδια» τους ως υπερόπλα. Εάν το χτυπήσει η Αμερική θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.