Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ... «Σκοτώσαμε 80 Αμερικανούς τρομοκράτες & τραυματίσαμε 200»... «ΟΥΔΕΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ» λένε οι Αμερικάνοι...

Kρίσιμες είναι οι ώρες που θα ακολουθήσουν καθώς είτε θα υπάρξει εκτόνωση της κρίσης στον Περσικό Κόλπο είτε θα «τραβηχτεί στο σχοινί» και ...

Kρίσιμες είναι οι ώρες που θα ακολουθήσουν καθώς είτε θα υπάρξει εκτόνωση της κρίσης στον Περσικό Κόλπο είτε θα «τραβηχτεί στο σχοινί» και από το Ιράν και από τις ΗΠΑ και τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του.

80 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με ρουκέτες στην βάση Αλ Ασάντ στο Ιράκ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική τηλεόραση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τραυματίστηκαν περίπου 200 άτομα.




Βέβαια δεν είναι αξιόπιστα τα ιρανικά ΜΜΕ διότι συχνά «παραφουσκώνουν» υπέρ των ιρανικών θέσεων τα γεγονότα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, αλλά και οι αρνήσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ότι «ουδείς έπαθε κακό από την ιρανική πυραυλική επίθεση» ίσως και αυτές να μην είναι απολύτως ακριβείς.

Συνολικά οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης, εξαπέλυσαν 15 βαλλιστικούς πυραύλους και σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση προκάλεσαν «σοβαρές ζημιές» σε αμερικανικά ελικόπτερα και στρατιωτικό εξοπλισμό.


Κυβερνητική πηγή της Τεχεράνης αναφέρει πως έχει στο στόχαστρο ακόμη 100 αμερικανικές εγκαταστάσεις που σκοπεύει να πλήξει εάν οι ΗΠΑ ανταποδώσουν τα πλήγματα.

Νωρίτερα, πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέφεραν ότι δεν υπήρχε ουδεμία πληροφορία για θύματα στα ιρανικά πυραυλικά πλήγματα, επισημαίνοντας ωστόσο ακόμη βρίσκονταν σε φάση αποτίμηση της κατάστασης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θα προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό στις 6 η ώρα Ελλάδος (11 η ώρα στην ανατολική ζώνη των ΗΠΑ)