Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εννιάχρονος στη Φλόριντα μαχαίρωσε την 5 ετών αδελφή του φωνάζοντας «πέθανε»

Ένα 9χρονο αγόρι από τη Φλόριντα κατηγορείται πως προσπάθησε να μαχαιρώσει την αδελφή του και της φώναζε «πέθανε, πέθανε», με αποτέλεσμα να...


Ένα 9χρονο αγόρι από τη Φλόριντα κατηγορείται πως προσπάθησε να μαχαιρώσει την αδελφή του και της φώναζε «πέθανε, πέθανε», με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.




Το όνομα του μικρού δεν έγινε γνωστό, καθότι είναι ανήλικο. Ωστόσο, αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι πως έπαιζε στο δωμάτιό του μαζί με τη μικρή του αδελφή το απόγευμα της Δευτέρας (27/01), όταν η μητέρα τους αποχώρησε για λίγο από τον χώρο, προκειμένου να ελέγξει ένα mail που είχε λάβει. Όταν εκείνη επέστρεψε, είδε τον γιο της να μαχαιρώνει την κόρη της συνεχόμενα με ένα μαχαίρι κουζίνας.

Η γυναίκα άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια του παιδιού της και στη συνέχεια πήρε μακριά του την 5χρονη, για να καλέσει στη συνέχεια τις Αρχές, προκειμένου να έρθει βοήθεια. Η μικρούλα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 9χρονου, την οποία δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα FOX 35 η ιδέα να σκοτώσει την αδελφή του, είχε μπει «στο κεφάλι μου δύο ημέρες νωρίτερα» της επίθεσης. Σύμφωνα με τη σοκαριστική του κατάθεση, είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε στην κουζίνα, πήρε το μαχαίρι, μπήκε στο δωμάτιο, άρπαξε την αδελφή του από τον λαιμό και άρχισε να της επιτίθεται.

Την ώρα που έκανε όλο αυτό, φώναζε στη μικρή «πέθανε, πέθανε», ενώ η επίθεση δεν έγινε επειδή προκλήθηκε με κάποιον τρόπο. Όπως είπε, ο λόγος που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, είναι επειδή η αδελφή του ουσιαστικά τον περιόριζε και ήθελε να τη βγάλει από τη μέση, προκειμένου «να μπορώ να βγαίνω έξω από το σπίτι».