Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εποχική Γρίπη 2020: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων

Σε έξαρση βρίσκεται η εποχική γρίπη αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, με τα θύματα να έχουν φτάσει τα 13. Οχτώ από τους θανάτους σημειώθηκαν ...


Σε έξαρση βρίσκεται η εποχική γρίπη αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, με τα θύματα να έχουν φτάσει τα 13. Οχτώ από τους θανάτους σημειώθηκαν σε λιγότερο από μία εβδομάδα, μεταξύ 13 και 19 Ιανουαρίου. Μάλιστα, ένα από τα θύματα είναι ένα παιδί 4 ετών.







Κλειστό λόγω γρίπης το 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου
Διακόπτονται προσωρινά τα μαθήματα στο 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων γρίπης – ιώσεων που έχει πλήξει τα νήπια του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου.

Το νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου. Οι μικροί μαθητές θα επανέλθουν στο σχολείο τους την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατόπιν εγγράφων της Προϊσταμένης του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, για την αναγκαιότητα λήψης μέτρων σχετικά με τον παρατηρούμενο μεγάλο αριθμό κρουσμάτων γρίπης – ιώσεων. Σκοπός της ολιγοήμερης διακοπής είναι η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δήμος Σαμοθράκης
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σαμοθράκης ενημερώνει τους γονείς τα εξής: «Τη Δευτέρα,27/02/2020,το Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος θα λειτουργήσουν κανονικά. Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός θα παραμείνει κλειστός.»