Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ... Ο Μικρούτσικος δήλωσε τρελός το 1975 για να να μή πάει φαντάρος!.. ΜΑΟΪΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Με αφορμή όλη την ακατάσχετη Υμνολογία που φάγαμε αυτές τις ημέρες στην μάπα με αφορμή τον θάνατο του πάμπλουτου κομμουνιστή τραγουδοποιού,...


Με αφορμή όλη την ακατάσχετη Υμνολογία που φάγαμε αυτές τις ημέρες στην μάπα με αφορμή τον θάνατο του πάμπλουτου κομμουνιστή τραγουδοποιού, Θάνου Μικρούτσικου, ο «Στόχος» αποφάσισε να καταγράψει επιγραμματικά μερικές πασίγνωστες αλήθειες για τον εν λόγω άθεο μπολσεβίκο, που απέκρυψαν πεισματικά όλα τα ΜΜΕ για ευνοήτους λόγους…




ΜΑΟΪΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ…

1)Ο γεννημένος τον Απρίλη του 1947, Θάνος Μικρούτσικος, πεθανε από επιθετικό καρκίνο του ήπατος, εξαιτίας του χρόνιου αλκοολισμού του. Καταγόταν από πάμπλουτη ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ οικογένεια των Πατρών. Ο πατέρας του, Στέργιος, είχε εργοστάσιο μακαρονιών και ζούσαν σε ένα πανάκριβο νεοκλασικό σπίτι στην συμβολή των οδών Αράτου 33 και Κορίνθου. Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον Θάνο (μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, Ανδρέα) να ενταχτούν επι 21ης Απριλίου στο μαοϊκό ΕΚΚΕ για να επιβάλουν διά της βίας την Κινέζικη Επανάσταση στην Ελλάδα. Μαζί τους στο ΕΚΚΕ ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Αλέξης Παπαχελάς και οι τραγουδίστριες αδελφές Μαρία Δημητριάδη (μακαρίτισσα από το 2009) και Αφροδίτη Μάνου, όψιμη Μακεδονομάχος.

ΔΗΛΩΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟ 1975, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…

2) Ο Μικρούτσικος ήταν ΑΡΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ εξαιτίας της Κομμουνιστικής του Ιδεολογίας. Δήλωσε τρελός το 1975 για να μην υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό, ως πάσχων από.. «ψυχωσιακή συνδρομή». Τελικά, απηλλάγη των στρατιωτικών του υποχρεώσεων το 1975 επί «Εθνάρχη» Καραμανλή, γεγονός που δεν τον εμπόδισε να πάρει αμέτρητες κρατικές θέσεις, φθάνοντας ακόμη και υπουργός Πολιτισμού το 1994, διορισμένος από τον Ανδρέα Παπανδρέου στην θέση της Μελινάρας Μερκούρη. Προηγουμένως, είχε διατελέσει έμμισθος σύμβουλος της Μελινάρας, ενώ επί ΠΑΣΟΚ διετέλεσε πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής και επί μπουχέσα Καραμανλή (2004) έμμισθος πολιτιστικός σύμβουλος του «Αθήνα 2004».

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!..

3) Ο κομμουνιστής Θάνος Μικρούτσικος ήταν τόσο παραδόπιστος που επί Χούντας διέπραξε το εξής κατόρθωμα: Συζούσε με την πρώτη (από τις 3 συνολικά) του σύζυγο, Κοραλία Σωτηριάδου σε νοικιασμένο σπίτι στην Νέα Σμύρνη. Αμφότεροι ήσαν κατά του Γάμου (ως συνεπείς μαοϊκοι), αλλά τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο για τον εξής «πεζό» λόγο: Ο μπαμπάς της Κοραλίας ήταν δικαστικός υπάλληλος και η Χούντα έδινε 150.000 δραχμές επίδομα σε κάθε δικαστικό που πάντρευε το πρωτότοκο παιδί του!.. Σύντομα ο γάμος διαλύθηκε, γιατί ο οπαδός της Κομμουνιστικής Ηθικής, Θάνος γνώρισε στην παράσταση «Φουέντε Οβεχούνε» την 2η σύζυγό του Ειρήνη Ιγγλέση, με την οποία απέκτησε τις δύο πρώτες κόρες του, Σεσίλ και Κωνσταντίνα. Ακολούθησε και 3ος γάμος με την δημοσιογράφο Μαρία Παπαγιάννη, με την οποία απέκτησε την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο.

ΛΟΓΩ ΚΑΒΑΦΗ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΚΕ – Ο ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΆΝΤΕΛΩΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟ…




4) Βλέποντας ότι το ΕΚΚΕ πάει κατά διαβόλου, ο Μικρούτσικος εγκαταλείπει το 1977 τους Μαοϊκούς και εντάσσεται στο πολλά υποσχόμενο ΚΚΕ. Στις αρχές του 1980 ήρθε σε σύγκρουση με τον Περισσό, γιατί μελοποίησε κάποια ποιήματα του Καβάφη, που οι κουκουέδες θεωρούσαν κίναιδο, δηλαδή πάρακμιακό ποιητή της μπουρζουαζίας!.. Τελικά, από το ΚΚΕ τον διέγραψε ο Γρηγόρης Φαράκος το 1984, γιατί σε μια εκδήλωση στο Θέατρο «Καρέζη» είχε πεί στον Χαρίλαο Φλωράκη ότι το Κόμμα πρέπει να πάψει να υιοθετεί την Θεωρία Αισθητικής του Γ. Πλεχάνοφ του 1904 και ότι οφείλει να ενταχτεί στις καινούργιες αισθητικές απόψεις!..

5) Το 1992, δυό χρόνια πρίν ο Ανδρέας Παπανδρέου τον διορίσει εξωκοινοβουλευτικό υπουργό Πολιτισμού, ο Θάνος Μικρούτσικος είχε δώσει μια κατάπτυστη συνέντευξη στο περιοδικό «Εψιλον» της «Ελευθεροτυπίας», στην οποία έλεγε ότι όνειρο της ζωής του είναι να κάνει παθιασμένο έρωτα πάνω σε μία Αγία Τράπεζα Ορθόδοξης Εκκλησίας. Όταν το 1994 έγινε τελικά υπουργός, ο διαπρεπής λαΪκός συνθέτης Άκης Πάνου, σε συνέντευξή του στην Μαλβίνα Κάραλη («Αντέννα») τον είχε χαρακτηρίσει ως «έναν από τους πλέον ατάλαντους Έλληνες μουσικούς»!.. Κατά τον Άκη Πάνου, ο πολυδιαφημισμένος Μικρούτσικος δεν ήταν απλώς ατάλαντος, αλλά και μεγάλος κλέφτης. Τρανό παράδειγμα το τραγούδι «Σταυρός του Νότου», το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι είναι αντιγραφή από τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου. Αυτά τα ολίγα από εμάς για το Μεγάλο Ίνδαλμα της μισελληνικής Αριστεράς, Θάνο Μικρούτσικο, που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού...΄.

Εφημερίδα «Στόχος»