Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...;;; Πούτιν και Ερντογάν ζητούν την κατάπαυση του πυρός από τις 12 Ιανουαρίου....

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Σεργκέι Λαβρόφ ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπογράμμισε ότι «ο Π...



Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Σεργκέι Λαβρόφ ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπογράμμισε ότι «ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Ρώσος ηγέτης Βλάντιμιρ Πούτιν ζητούν κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη από τις 12 Ιανουαρίου», σύμφωνα με όσα αναφέρουν το sputnik και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu.




Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι Ερντογάν και Πούτιν συμφώνησαν σε μια κοινή δήλωση στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τουρκία ενδιαφέρεται για τον άμεσο τερματισμό των συγκρούσεων στη Λιβύη, είχε σημειώσει χθες ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν και ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την προσπάθεια της Άγκυρας να παρέμβει στα εσωτερικά της χώρας.

“Η προτεραιότητα της Τουρκίας στη Λιβύη είναι η παύση των συγκρούσεων το συντομότερο δυνατό και μια εκεχειρία”, είπε ο Καλίν σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να στρέψει τα πυρά του κατά της παγκόσμιας κοινότητας, λέγοντας πως δεν καταδικάστηκαν οι επιθέσεις των δυνάμεων του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, μια μέρα μετά την ανακοίνωσή τους ότι κατέλαβαν την Σύρτη.