Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έρχεται σύγκρουση με την Τουρκία»: 1 στους 2 Έλληνες «βλέπει'» θερμό επεισόδιο...!!!

Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχώς αυξάνονται. Οι Έλληνες όμως δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί οι ΕΔ βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα. Αναλ...

Αιγαίο, απόβαση

Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχώς αυξάνονται. Οι Έλληνες όμως δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί οι ΕΔ βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα. Αναλυτές αναφέρουν πως το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει κλιμάκωση από την Άγκυρα, καθώς ο Ερντογάν θα τα παίξει όλα για όλα σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.




Πάντως το μεταναστευτικό αποτελεί το νο1 πρόβλημα για την Κυβέρνηση, με τους πολίτες να είναι έντονα δυσαρεστημένοι.

Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν περίτρανα σχεδόν πάντα την πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν το ο 54% των Ελλήνων θεωρεί ως πιθανό ένα ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο της Ελλάδας με την Τουρκία το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο Ιανουαρίου της Opinion Poll.

Το 59.6% δηλώνει ικανοποιημένο από την Πολιτική της Κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία, παρά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την επιτυχία ή μη του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α και την μη πρόσκληση της χώρας στην πρόσφατη Σύσκεψη στο Βερολίνο.

Για την Σύσκεψη στο Βερολίνο το 63.2% θεωρεί ότι τις βασικές ευθύνες για την μη συμμετοχή της χώρας φέρει το Βερολίνο και η Μέρκελ.

Μεταναστευτικό

Το Μεταναστευτικό- Προσφυγικό ανάγεται στο κεντρικό πρόβλημα που απασχολεί, επιλεγόμενο από το 61.9% των ερωτώμενων. Ταυτόχρονα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την εικόνα της Κυβέρνησης αφού μόλις το 18.2% δηλώνει ικανοποιημένο από την Πολιτική της Κυβέρνησης, ποσοστό που μειώνεται αφού τον Νοέμβριο ο βαθμός ικανοποίησης ήταν 27.4%!

Μάλιστα το 79.3% πιστεύει ότι ήταν λάθος η κατάργηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ το 64.9% κρίνει ότι με την επανίδρυση του Υπουργείου θα υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.