Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλος και από την Κομοτηνή... Εκκενώθηκε η κατάληψη των άπλυτων «Utopia»

Εκκενώθηκε η κατάληψη Utopia A.D στο κτίριο της παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι καταλη...

Επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι

Εκκενώθηκε η κατάληψη Utopia A.D στο κτίριο της παλιάς Νομικής στην Κομοτηνή.




Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι καταληψίες, η κατάληψη εκκενώθηκε το πρωί της Παρασκευής, από συνεργείο δέκα ατόμων ενώ εκείνη την ώρα μέσα στο κτίριο δεν βρισκόταν κανένα άτομο.

Ακολούθως οι καταληψίες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σε διπλανό γραφείο του πανεπιστημίου ενώ σημειώνουν ότι για την εκκένωση θεωρούν υπεύθυνο τον αντιπρύτανη Φώτη Μάρη και τον πρύτανη Αλέξανδρο Πολυχρονίδη.

Η τελευταία φορά που εκκενώθηκε η κατάληψη ήταν το 2009

«Την τελευταία φορά που εκκενώθηκε ο χώρος ήταν το 2009 και ανακαταλήφθηκε την ίδια μέρα πάλι επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Μετά από 10 χρόνια και αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές μετά την αντιαναρχική και αντικαταληψιακή εκστρατεία των φασιστών της Ν.Δ., η νέα πρυτανική αρχή βρίσκει την ευκαιρία να μας εκκενώσει εν μέσω εορτών που οι σχολές είναι κλειστές.

Η κατασταλτική αυτή επιχείρηση δεν πρόκειται να σταματήσει την πολιτική μας δράση και μέσα στα πανεπιστήμια. Δεν θα απαλλαγούνε τόσο εύκολα από την παρουσία μας. Βρισκόμαστε και δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον χώρο 16 χρόνια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.