Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σκοτώσαμε πολλούς Τούρκους... Καταφέραμε να καταστρέψουμε τουρκικά UAV και να καταλάβουμε θωρακισμένα οχήματα ...»,

Βάσει της προόδου που ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει, οι δυνάμεις του Χάφταρ βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το κέντρο της...


Βάσει της προόδου που ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει, οι δυνάμεις του Χάφταρ βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το κέντρο της Τρίπολης,ενώ η Αεροπορία του Χαφτάρ βομβαρδίζει τις θέσεις των Ισλαμιστών.

Μάλιστα, στρατηγός του LNA Αλ Μισμάρι δήλωσε πως χθες ο στρατός του κατέρριψε τουρκικά UAV στην Τρίπολη και ότι κατέλαβε τεθωρακισμένα Kirpi κατά την διάρκεια των συγκρούσεων.




«Καταφέραμε να καταστρέψουμε τουρκικά UAV και να καταλάβουμε θωρακισμένα οχήματα, σκοτώσαμε πολλούς Τούρκους», πρόσθεσε ο στρατηγός Aλ Μισμάρι.

Την ώρα που οι δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ προελαύνουν, οι Ευρωπαίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το καθεστώς των ισλαμιστών της Τρίπολης.

Ο ύπατος εκπρόσωπος της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, σκοπεύει να μεταβεί στη λιβυκή πρωτεύουσα, Τρίπολη, στις 7 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Εξωτερικών της Γαλλίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιταλίας, ανακοίνωσε το «υπουργείο Εξωτερικών» της κυβέρνησης της Τρίπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Λίβυος υπουργός Εξωτερικών Ταχίρ Σιγιάλα είχε αργά την Παρασκευή το βράδυ τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπορέλ με θέμα συζήτησης την κατάσταση στη Λιβύη.

«Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος εξέφρασε την πρόθεση να επισκεφτεί την Τρίπολη στις 7 Ιανουαρίου, μαζί με τους ΥΠΕΞ Γαλλίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιταλίας για να έχουν συνομιλίες με τον επικεφαλής της Κυβέρνησης της Λιβύης, Φάγιεζ αλ Σάρατζ», υπογράμμισε η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες η Τρίπολη