Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μόσχα αθωώνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν κατέρριψε αυτός το Su-24 το 2015 - Άλλος (NATO) έδωσε την εντολή»

Η Μόσχα επιβεβαιώνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν και δεν του αποδίδει ευθύνες για την κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi Su-24 το 2015 και θεωρεί ότι έγι...

Η Μόσχα αθωώνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δεν κατέρριψε αυτός το Su-24 το 2015 - Άλλος (NATO) έδωσε την εντολή»

Η Μόσχα επιβεβαιώνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν και δεν του αποδίδει ευθύνες για την κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi Su-24 το 2015 και θεωρεί ότι έγινε κατόπιν εντολής που δόθηκε από τρίτους.




«Άλλοι διέταξαν την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Sukhoi Su-24 το 2015 και όχι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ερωτώμενος για τις φήμες που θέλουν τον Ερντογάν να έχει διατάξει την κατάρριψη ο Πεσκόφ απάντησε ότι ακριβώς πρόκειται για φήμες και είναι δύσκολο να λεχθεί αν έχουν δόση αληθείας.

Bέβαια από την στιγμή που η Μόσχα αθωώνει τον Ρ.Τ.Ερντογάν άρα υιοθετεί και την άποψη Ερντογάν ότι ΝΑΤΟικοί Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στα σπλάχνα της τουρκικής Αεροπορίας κατέρριψαν το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 για να αποδυναμώσουν την τουρκική κυβέρνηση.

Στις 24 Νοεμβρίου 2015 ένα τουρκικό F-16 κατέρριψε ένα ρωσικό Su-24 που συμμετείχε στις επιχειρήσεις στην Συρία. Ένας εκ των Ρώσων ιπταμένων είχε σκοτωθεί. Ο δεύτερος διεσώθη μετά από ειεδική επιχείρηση που ανέλαβαν Ρώοι και Σύροι στην οποία ένας Ρώσος πεζοναύτης σκοτώθηκε και ένα ελικόπτερο Mil Mi-8 καταστράφηκε.