Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!!! Παρουσιάζουν χάρτη με την Ανατολική Θράκη Ελληνική, την Κωνσταντινούπολη ΕΛΕΥΘΕΡΗ και προπαρασκευάζουν ΕΠΙΘΕΣΗ στο Πατριαρχείο...!!!

Πυρ και μανία είναι πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι, ειδικοί αλλά και στρατιωτικοί που πρόσκεινται στον κεμαλισμό, μετά την ανακοίνωση από...


Πυρ και μανία είναι πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι, ειδικοί αλλά και στρατιωτικοί που πρόσκεινται στον κεμαλισμό, μετά την ανακοίνωση από τον πρόεδρο Ερντογάν της ενάρξεως κατασκευής του καναλιού της Κων/πολης, το οποίο κατά τους ίδιους “ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου” στην περιοχή, μαζί με τις συζήτηση για την συνθήκη του Μοντρέ.







Τούρκος ειδικός ερευνητής δημοσιογράφος αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ικανοποιητικές πληροφορίες σχετικά με το γιατί ακριβώς κατασκευάζεται το κανάλι της Κων/πολης.

Ωστόσο, κατά τον ίδιο (Yusuf Kirtorun) το Ελληνορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, φέρεται να έχει εδώ και πολλά χρόνια, “σχέδιο για να καταστήσει την Κωνσταντινούπολη ένα θρησκευτικό κράτος, παρόμοιο με το Βατικανό (Οικουμενικό)”, κάτι που φυσικά αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των Τούρκων.



Έτερος Τούρκος πολιτικός και ιστορικός με το όνομα Yusuf Halaçoğlu, αναφέρει ότι είναι επικίνδυνο το όλο σχέδιο για το κανάλι της Βασιλεύουσας.

“Αν ανοίξετε αυτό το κανάλι εκεί, προκύπτουν τα ακόλουθα προβλήματα. 1. Κίνδυνος για την στρατηγική υπεράσπιση της Θράκης, 2. Οικουμενικό κράτος του Ελληνικού Πατριαρχείου όπως το Βατικανό”, δηλώνει ο ίδιος.