Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βοιωτία: Για μια πινακίδα ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ με παιδιά... έγινε το φονικό με θύματα πατέρα και γιο...

Δυο νεκροί και δυο τραυματίες ήταν η κατάληξη της συμπλοκής μεταξύ των ιδιοκτητών δύο εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που βρίσκο...

star_main

Δυο νεκροί και δυο τραυματίες ήταν η κατάληξη της συμπλοκής μεταξύ των ιδιοκτητών δύο εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που βρίσκονται σε πολυετή διαμάχη, η οποία έφτασε πλέον στα έσχατα όρια καθώς μετέτρεψαν σε... «Ελ Πάσο» τις Θεσπιές Βοιωτίας ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς για μια... διαφημιστική πινακίδα! Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των δύο ανταγωνιστικών εταιρειών είναι συγγενείς μεταξύ τους.




Οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, έξω από ένα σχολικό κτίριο της περιοχής. Το μεσημέρι, ο γιος τού ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» τον πήραν είδηση και αμέσως ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Όμως, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς και οι με και οι δε σήκωσαν όπλα και άρχισαν να αλληλοπυροβολούνται! Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και στην συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν την στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών, για να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή από τις δυο πλευρές. Όπως έγινε γνωστό, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις Θεσπιές, κρατάει πολλά χρόνια και είχαν πάντα έντονες αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, είχαν ανταλλάξει και στο παρελθόν πυροβολισμούς, χωρίς όμως τότε να υπάρξουν θύματα.