Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! Πέφτει η Τρίπολη...!!! Οι φιλότουρκοι στρατιώτες Άρχισαν να παραδίνονται στις δυνάμεις του Χαφτάρ...!!!

Τουλάχιστον έντεκα ένοπλοι που ανήκουν στις τουρκόφιλες πολιτοφυλακές που συμμάχησαν με την κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρ...


Τουλάχιστον έντεκα ένοπλοι που ανήκουν στις τουρκόφιλες πολιτοφυλακές που συμμάχησαν με την κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, παραδόθηκαν πριν λίγο στις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού του Λιβυκού Στρατού στον άξονα Salah al-Din στην Τρίπολη, με το που ήρθαν σε επαφή με τις δυνάμεις του LNA, ανακοίνωσαν οι δυνάμεις του Χαφτάρ, ενώ το ίδιο ετοιμάζονται να πράξουν εκατοντάδες άλλοι για να αποφύγουν την εξόντωση αναφέρουν άλλες πηγές.




Οι στρατιωτικές μονάδες του LNA επέκτειναν τον έλεγχό τους στην έδρα του Κολεγίου της Αστυνομίας στο Salah al-Din και προελαύνουν συνεχώς.

Από χθες το βράδυ οι δυνάμεις του LNA έχουν επίσης τον έλεγχο της κεντρικής αρτηρίας στην περιοχή Saidiyya και στην περιοχή Twaghir και προχωρούν προς την περιοχή Karimiya.

Η παραίνεση του στρατηγού Χαφτάρ τελικά προς την άλλη πλευρά, η οποία αφορούσε την παράδοση όλων των Λίβυων που πολεμούν με τον Σαράζ, για να μην χυθεί “αδελφικό αίμα” φαίνεται ότι πιάνει τόπο.

Ο ίδιος ο στρατηγός Χαφτάρ έδωσε εντολές προς στις στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν στον άξονα της Τρίπολης να κινούνται προς την καρδιά της πόλης, ανακοινώνοντας την τελική και αποφασιστική φάση της απελευθέρωσης της.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να μετρούν τις καταστροφές των μη επανδρωμένων αεροχημάτων τους, ενώ ελικόπτερα του LNA ήδη πετούν πάνω από την Τρίπολη. pentapostagma.gr