Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ πίσω από τις δυο ληστείες σε τράπεζα και ΕΛΤΑ στη Μεσσηνία

Περίπου 315.000 ευρώ η λεία από τις δύο ληστείες - Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στη Χώρα Τριφυλίας φα...

peripoliko-nice0

Περίπου 315.000 ευρώ η λεία από τις δύο ληστείες - Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στη Χώρα Τριφυλίας φαίνεται ότι οι ληστές έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις




Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει οι δυο ένοπλες ληστείες στη Μεσσηνία με τη λεία «μαμούθ» που φέρεται ότι αγγίζει τα 315.000, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έγιναν από ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης για ενίσχυση του λεγόμενου «επαναστατικού ταμείου».

Εκεί οδηγεί ο «επαγγελματικός» τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι τρεις βαριά οπλισμένοι με Καλάσνικοφ κουκουλοφόροι κακοποιοί, τόσο χθες όταν διέφυγαν με περίπου 200.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα του Δήμου Πύλου- Νέστορος, όσο και την περασμένη Τρίτη όταν είχαν αρπάξει 115.000 ευρώ από τα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας.

Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το υποκατάστημα της Πειραιώς, φαίνεται ότι οι κακοποιοί έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις και είχαν χαρτογραφήσει με λεπτομέρειες το χώρο. Δυο από αυτούς κρατούσαν ακίνητους με τα όπλα υπαλλήλους και πελάτες, ενώ ο τρίτος πήρε ως όμηρο τον διευθυντή της τράπεζας, κατέβηκαν μαζί στο υπόγειο όπου βρίσκεται το κεντρικό χρηματοκιβώτιο και περίμενε ψύχραιμα να ανοίξει μετά την χρονοκαθυστέρηση για να αρπάξει τα χρήματα.

Αμέσως μετά, οι ληστές απελευθέρωσαν τον όμηρο και, αφού ο ένας πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Hundai, πιθανότατα κλεμμένο, στο οποίο τους περίμενε ενδεχομένως ένας τέταρτος συνεργός τους. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους στη Μεσσηνία και σε όμορους νομούς δεν έχει φέρει αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, οι τρεις κουκουλοφόροι με τα Καλάσνικοφ που είχαν αρπάξει 115.000 ευρώ, είχαν διαφύγει προς τη Μικρομάνη με ένα διθέσιο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Toyota IQ που είχαν κλέψει από άλλη περιοχή και, αφού το πυρπόλησαν σε έναν παράδρομο όπου βρέθηκε αργότερα κατεστραμμένο, διέφυγαν με άλλο άγνωστο μέσο.