Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Νεαρή αστυνομικός απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά της ...

Μια νεαρή γυναίκα ήταν το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την ...


Μια νεαρή γυναίκα ήταν το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία.






Μπορεί το θύμα να μην έχει ταυτοποιηθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια 25χρονη δόκιμη αστυφύλακα, η οποία πήγαινε το πρωί στην υπηρεσία της και δεν έφτασε ποτέ.

Τη νεαρή κοπέλα αναζητούσε ο σύντροφός της και οι φίλοι της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες. Παράλληλα έγινε γνωστό, ότι το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη σύγκρουση είναι ίδιο με το αυτοκίνητο της 25χρονης. Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα πως πρόκειται για την νεαρή κοπέλα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα ΙΧ να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό θάνατο η νεαρή κοπέλα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της οδηγού που ήδη είχε χάσει τη ζωή του.