Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ... Αλλοδαποί διακινούσαν χασίς στην Κω και τσιγάρα στη Σάμο

Μετανάστες διακινούν ναρκωτικά και λαθραία προϊόντα καπνού στα νησιά του Αιγαίου Δίνει και παίρνει η διακίνηση ναρκωτικών αλλά και λαθραίων...

narkotika
Μετανάστες διακινούν ναρκωτικά και λαθραία προϊόντα καπνού στα νησιά του Αιγαίου
Δίνει και παίρνει η διακίνηση ναρκωτικών αλλά και λαθραίων προϊόντων καπνού από μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου, όπου οι συλλήψεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Στην Κω, αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν νυχτερινή έφοδο σε ένα διαμέρισμα όπου διέμεναν τρεις αλλοδαποί.






Βασικός στόχος της επιχείρησης ήταν η σύλληψη ενός 37χρονου για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι «έσπρωχνε» ποσότητες χασίς σε άλλους μετανάστες. Πράγματι, στο σπίτι βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 268 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα εκτός από τον 37χρονο να συλληφθούν και οι συγκάτοικοί του ηλικίας 33 και 43 χρόνων. Το χασίς κατασχέθηκε, όπως και 70 ευρώ, ενώ οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Αλλά και στο Βαθύ της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 42χρονος αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 250 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν και ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.