Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΛΑ...!!! Ερντογάν πριν λίγο: «Θα στείλω στρατό στη Λιβύη εάν μου το ζητήσουν, κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει!»

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Απασφάλισε πριν λίγο ο Ερντογάν, ο οποίος επιβεβαίωσε όσα έγραφε πριν το Πενταπόσταγμα. Σε ομιλία του σε παν...


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Απασφάλισε πριν λίγο ο Ερντογάν, ο οποίος επιβεβαίωσε όσα έγραφε πριν το Πενταπόσταγμα. Σε ομιλία του σε πανεπιστήμιο, δήλωσε πως «εάν και όποτε μας ζητηθεί θα στείλουμε στρατεύματα στη Λιβύη, κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει.»




Βέβαια η Τουρκία εδώ και μήνες έχει στείλει όπλα και μυστικούς πράκτορες στην Τρίπολη. Ο Ερντογάν εδώ και λίγες ημέρες εφοδιάζει με άρματα και με νέα UAV το GNA, οπότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, όπου ναυτικό και Ειδικές Δυνάμεις θα αναλάβουν πλέον δράση κατά του LNA.

Σε ερώτηση μάλιστα που του έγινε για την Α. Μεσόγειο, ανέφερε πως θέλει καταστάσεις win-win!

ΣΤΟ «ΠΟΔΙ» ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

Εν τω μεταξύ δύο οργανώσεις Λίβυων ακτιβιστών, «Οι Γιοι της Λιβύης» και η «Χαρακάτ για τη Λιβύη», σε κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την προθυμία του να στείλει τουρκικά στρατεύματα στη Λιβύη εάν του το ζητήσει η κυβέρνηση της Τρίπολης.

Οι οργανώσεις κάνουν λόγο για προαναγγελία τουρκικής εισβολής στη Λιβύη, που θα έχει ως αποτέλεσμα επανάληψη των σφαγών που διαπράττουν «οι συμμορίες του Ερντογάν και οι πράκτορές του» στη βόρεια Συρία, με στόχο την αλλοίωση εκεί της δημογραφίας (εθνοκάθαρση Κούρδων).

Οι δύο οργανώσεις καλούν σε μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στις απειλές Ερντογάν για εισβολή στη Λιβύη.